Vil du være med?

Har du lyst til at træne karate sammen med os, er du velkommen til at møde op til træning i Rønde Idrætscenter mandag eller onsdag kl. 17-18.

Medbring løst træningstøj - eller din gi, hvis du tidligere har trænet kampsport. Der er omklædningsrum og badefaciliteter i hallen.

Vil du lige se det an først, kan du også bare komme forbi en dag, der er træning, og se på. Se klubbens træningstider

Vi optager løbende nye medlemmer. Det er muligt at træne med op til 4 gange, før du beslutter, om du vil melde dig ind i klubben. Ved tilmelding bedes du oprette dig på klubmodulet. Hent vejledning til klubmodulet her (pdf)

Husk! Karate er for alle – uanset alder og køn, højde og drøjde. Dog skal du mindst være fyldt 7 år, for du skal kunne lytte efter og tage imod trænerens besked.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at skrive til os på info@roende-karateklub.dk